Targ de Economie Sociala

Va invitam sa participati alaturi de noi la primul targ de economie sociala din Romania, care va avea loc la Timisoara (Casa Tineretului), in perioada 13 – 15 aprilie 2011. Targul reuneşte 40 de expozanti – intreprinderi romanesti de economie sociala, cooperative, institutii de micro-finantare, furnizori de servicii sociale, organizatii active in productia si distributia de bunuri, cu si fara componente de incluziune sociala, in scopul promovarii acestora.

Simultan va avea loc o conferinta cu titlul “Rolul parteneriatului in dezvoltarea economiei sociale”. Conferinta are participare internationala si se adreseaza initiatorilor si promotorilor de activitati de economie sociala, precum si profesionistilor din mediul public si privat interesati de oportunitatile de cooperare in acest domeniu.

AIC va fi prezenta la aceasta manifestare, atat la conferinta, cat si cu stand de prezentare a catorva lucrari realizate in cadrul grupurilor de ArtTerapie.

Mai multe detalii despre aceasta manifestare, precum si rezultatele participarii noastre, gasiti (si veti gasi) in pagina „Evenimente”.

Echipa AIC

Lasă un comentariu